Töltés...
„ Abban a pillanatban,
ahogy az elméd nincs az utadban, szabadon tudsz játszani!”
Ha még nem hallottad az Access Bars® kifejezést, jó oldalra leltél. Igyekszem ésszerűen -, anélkül elmondani neked miről is van szó, hogy túl „promóznám” neked a dolgokat – ugyanakkor megpróbálom felnyitni a szemed, hogy a mai világban miért is van szükségünk minderre, vagy mondjuk másképp, mivel leszel gazdagabb egy Access Bars® kezelés / képzés után.

A Bars® olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, ezen a földön. Év trilliókon keresztül Az emberi lények a gondolataik, érzéseik és érzelmeik sűrűjéből funkcionáltak. Ez az, amivel azonosították magukat, ez az, amit értékessé tettek.
Minél többet futtatod a bárjaidat, annál jobban érzékeled, mekkora erőfeszítés gondolatokból, érzésekből és érzelmekből működni. Emellett érzékelni fogod, milyen az, amikor megvan a lehetőséged arra, hogy érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból funkcionálj. A legtöbb ember számára a bárjaik futtatása az első alkalom arra, hogy engedjék maguknak a befogadást anélkül, hogy lekötelezettnek érezzék magukat.

Amikor a barokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. Ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg!
A test megtanul befogadni. A valódi befogadás az, amikor a testnek lehetővé teszed, hogy választása legyen azzal kapcsolatban, amihez ragaszkodsz. Ekkor kezded el kioldani azokat a dolgokat, ami arra kényszeríti a testedet, hogy csak azzal értsen egyet, amiről beszéltetek. A valódi befogadás az, amikor megengeded a testednek, hogy más választásokat és más lehetőségeket teremtsen. Ez a testnek a hajlandósága és képessége arra, hogy azt a nézőpontot válassza, amit akar.

A Bars® hozzájárul, hogy változást idézzen elő az életed minden területén. Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja megváltozik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé.

A bárok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni eredeti formájukat, és hozzájárulnak a test egészségéhez.

Az Access Bars® kezelés

A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amikor könnyedén képesek vagyunk törölni, átalakítani, másképp ránézni bármilyen akadályozónak tűnő erőre az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra. Ezek lehetnek többek között: pénz, kreativitás, test, szexualitás, párkapcsolat, kommunikáció, gyógyítás, remények, álmok, stb. Milyen lenne, ha azokat a dolgokat könnyedén meg tudnád változtatni, amik eddig nem működtek neked?
 • Félelmek, szorongások csökkentése
 • Stressz csökkentése
 • Iskolai eredmények javítása
 • Vizsgák előtt
 • A test öngyógyító folyamatainak beindítása
 • A korlátozó érzelmi-, mentális-, fizikai és energetikai gátak feloldása

JElentkezés kezelésre
 • Pénzügyi helyzet javítása
 • Várandós nőknek
 • Mély relaxációra
 • Alvásjavításra
 • Felfrissült és energiával teli létezésedhez
 • Fokozza a képességed, hogy több lehetőséget teremts az életedben
 • Megajándékozza a tested több nyugalommal, könnyedséggel és örömmel
 • És mi egyéb lehetséges még?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mik a Bars® kezelés előnyei?
Gyorsabban, fürgébben és könnyebben működik a fejed a kezelés után. Fürgévé teszi az elmét, ezért könnyebben tud dolgozni bárhova el tud jutni és mindenféle tárgy körül képes mozogni. Innen megnézheted, hogy mit adhatsz hozzá az életedhez. A könnyed fürgeség és a gyorsaság nem ugyanaz. A könnyed fürgeség a „Mi egyéb lehetséges?”, a gyorsaság pedig a „Hogyan érhetem ezt el a leggyorsabban?”. A könnyed fürge elméd gyorsan tud dolgozni
Hogyan érem el a legnagyobb eredményt a Barsszal?
Különböző dolgokat engedsz el, amikor különböző emberektől kapsz Bars® kezelést. Ha a legnagyobb eredményt szeretnéd elérni a Barsszal, nézz körül a teremben, keresd meg a számodra legidegesítőbb személyt, és kérd meg, hogy futassa meg a Barjaidat, így kapod a legnagyobb eredményt. Miért? Mert a legidegesítőbb személy az, akivel biztos, hogy teljesen azonos nézőpontjaitok vannak. Így ha engeded, hogy megfuttassa a Barjaidat, vagy te futtatod az ő Barjait, nagyon gyorsan meg tudsz szabadulni az összestől. Az egyetlen oka annak, hogy nem kedveled őt, az az, hogy van benne valami, ami annyira hasonlít rád, hogy egyszerűen ki nem állhatod. Tehát ha történik egy kezelés valamelyik irányban, akkor nagy eséllyel megszabadulhatsz egy nagy adag marhaságtól.
Létezik olyan, hogy már nincs szükséged több Bars kezelésre?
„Ha létezik, én még nem értem el. Én még mindig szeretem, ha futtatják a Barjaimat. Amikor házsártos vagyok, amikor eltűnik a megengedésem, akkor tudom, hogy szükségem van egy Bars kezelésre. Én személy szerint sokkal jobban vagyok, ha legalább heti egyszer kapok kezelést. A legtöbb embernek, aki legalább heti egyszer kap kezelést, jobbá válik az élete.” Gary M. Douglas
Amikor valaki futtatja a Barjaimat, rendkívül kényelmetlenül érzem magam. ez mi?
Kérdezd meg magadtól: „Mit nem vagyok hajlandó elengedni?” Valamihez ragaszkodsz a testedben, amit ha elengedsz, a tested boldogabbá válik.
Nem tudom nyugalomban tartani az elmémet, amikor kezelést kapok. Ez mi?
Megszabadulsz az összes gondolattól, ötlettől, elképzeléstől és dologtól, amit bármelyik életedben elraktároztál. Átfutsz rajtuk, hogy eldönthesd, hogy szeretnél-e még ragaszkodni hozzájuk, vagy sem. Ez rendben van. Rendben van, hogy az elméd elkezd pörögni. Még több dologtól szabadulsz meg. És ha elmész, még több dologtól meg tudsz szabadulni. Nem igazán lényeges. Nem kell, hogy egy bizonyos módon történjen… csak úgy, ahogy neked működik.
Honnan származnak a Barok?
„Megkaptam róluk az információt és elkezdtem őket futtatni. És, nem éreztem semmit. Így megkérdeztem: „Hogy érzed most magad?” És azt mondták: „Nagyszerűen!” Nagyon jól tudtam gyakorolni, hogy kérdezzek, ahelyett, hogy bármit is megmondanék nekik.” Gary M. Douglas
Mit jelent az, ha a Barok gyorsan futnak?
Amikor nincs nézőpontod, a Barok gyorsabban futnak.
Lehetséges a Barok távolból való futtatása?
Gary Douglas nem találta a Barok és más Access testkezelések távolról való végzését életképes opciónak. Lehet, hogy működnek és be is kapcsolnak, de nem táplálják a testet, aminek szüksége van az érintésre és a befogadásra. Távolról nem tudod megtanulni a befogadást.
Kezelés után sokkal több cukrot és sót kívánok. Ez miért van?
A Barok futtatásakor rengeteg elektromos kisüléssel van dolgunk. A víz és a só az alapja ezeknek a kisüléseknek. Az agyad pedig cukrot és vizet használ. A testedet nem érdekli, hogy milyen formában juttatod be, csak kiveszi a cukrot és rögtön az agyadhoz szállítja. A Barok futtatása során a gondolatok elekromos alkotórészeinek kisülése történik, ezzel a szinapszisok aktiválódnak az agyadban, ehhez pedig cukorra lesz szükséged.
Kombinálhatom a Bars más általam alkalmazott módszerrel?
Lehet, hogy van egy olyan vállalkozásod, amelyben számos módszert és technikát ajánlasz, azt azonban nem javasoljuk, hogy a Bars® kezelés alatt használj más technikát is. Van néhány olyan modalitás, amely kedvezőtlenül befolyásolhatja a Bars® kezelés hatékonyságát.
keress telefonon
+36 30 858 8193
a helyszín
1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10
1223 Budapest, Rózsakert utca 21
akár Email-ben is...
Az űrlap igénybevételéhez az Adatkezelési és az Általános Szerződési Feltételeket el kell fogadni!

Elfogadod az Adatkezelési és az Általános Szerződési Feltételeket ?

Az Access Bars® története

Több, mint húsz évvel ezelőtt, Gary Douglasnek, az Access Consciousness® alapítójának az életében elérkezett az a pont, amikor semmi sem sikerült. Éveket töltött azzal, hogy értelmet adjon az életének és, hogy olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyek állítólag boldoggá tesznek. Végül aztán elege lett.

Az élet több kell, hogy ennél legyen, mert ha nem, akkor többé nem érdekli! Így aztán elkezdett kérdéseket feltenni az Univerzumnak.
Mit tehetnék, mit tudnék tenni, mim lehetne, mit tudnék alkotni és létrehozni, amellyel az életemet és a világot egy jobb hellyé tehetném? Mit érzékelhetnék, mit tudnék, és mi lehetnék, hogy érdemes legyen élni az életemet?

Gary feltette ezeket a kérdéseket és nyitott volt arra, hogy elfogadjon mindent, ami ezt követően megmutatkozik. Felismerte és fejleszteni kezdte médiumi adottságait, tehetségét.

Végül rájött, hogy sokkal többet tud nyújtani annál, mint amit kértek tőle. Olyan információk jöttek neki, amikkel az egész életük minden aspektusát meg tudták volna változtatni az emberek, miközben ők csak azt szerették volna tudni, hogy milyen színűre fessék be a házukat.
Végül jött egy telefonhívás valakitől, aki arra kérte, hogy Gary médiumi információkat közvetítsen a masszőrének.

A kezelés eredményeként 32 pont került elő, amely a fejen található és ma Bars® néven ismerjük. Ez az információ ebben a valóságban nem létezett, mielőtt Gary azt médiumként megkapta. Tudatosult benne, hogy a Bars olyan eszköz, amelynek segítségével másként is lehet élni ezen a Földön. Azt is felismerte, hogy olyan foglalkozásokat kell tartania, amelyek elősegítik azt, hogy fogékonyak legyünk a változásra és a lehetőségekre.