Töltés...
Az érintés csodája
A technika a Dr. David Hill által kifejlesztett holisztikus gyógymód egy speciális formája, amely elősegíti és támogatja a homeosztázis könnyű elérését és a jólétet a kezelésben részesülő személyben. A kezelés körülbelül 40 percet vesz igénybe . Foglalkozik a stressz, a szervezetben fellépő toxikus hatások, a gyulladás és az autonóm egyensúlyhiány által okozott egészségügyi problémákkal az aromaterápiás masszázs során alkalmazott illóolajok alkalmazásával. A teljes kezelés kulcsa a test és az elme egyensúlyának , azaz a homeosztázisnak az egyensúlya
Miért a Homeosztázis a kezelés kulcsa?

Lényegében a homeosztázis állapota az egyensúly és a stabilitás . Sokak számára az a nagy kérdés, hogy az élet gyakran kiegyensúlyozatlan, munka, kapcsolatok, pénzügyek és a különböző mentális és érzelmi tényezők miatt az életben a stabilitás és a nyugalom eltűnik. Ezenkívül vannak fizikai tényezők, a vegyi anyagokból származó élelmiszerek és italok toxicitása, a levegőben lévő légszennyezés és más egyéb 
tényezők. Általában a legtöbb ember számára, különösen a városokban való életből, hiányzik a természet érintése. A kezelést úgy fejlesztették ki, hogy homeosztázisokat indukáljon, hogy természetesen és relatív könnyedséggel meg tudjuk gyógyítani testünket. Mint sokan tudják, a méregtelenítés segít nekünk gyógyulni, amikor a test energiaáramlása egyenletes, akkor vagyunk egészségesek.

Mivel a vegyi anyagok és a toxicitás felszabadulnak, a test és a tudat hatékonyan és könnyebben átirányíthatja az energiát a gyógyító szövetekbe. Így olyan illóolajok használatával, amelyek elősegítik a toxikus elemek testtömegének tisztítását, beleértve a stresszt és más olyan tényezőket, amelyek gátolják a gyógyulást, képesek vagyunk elérni a természetes egyensúly és stabilitás pontját, azaz a homeosztázist, amely lehetővé teszi a hatékonyabb gyógyulást.Tehát a technika és a kezelés célja ez az állapot.
keress telefonon
+36 30 858 8193
a helyszín
1088 Budapest, Múzeum utca 9
1223 Budapest, Rózsakert utca 21
akár Email-ben is...
Az űrlap igénybevételéhez az Adatkezelési és az Általános Szerződési Feltételeket el kell fogadni!

Elfogadod az Adatkezelési és az Általános Szerződési Feltételeket ?

A kezelés szakaszai

I.szakasz: Stresszkezelés
Az első szakasz a stressz kezeléssel foglalkozik. Ez olyan tényező, amely nagyobb hatást gyakorol az egészségre, mint amennyit sokan hisznek. Gyakran úgy érezhető, hogy csak mentális és érzelmi tényező, bár a mentális és érzelmi szinteken lévő dolgok hajlamosak visszacsatolni a fizikai testre, amikor a probléma megoldatlan marad.
II.szakasz: Immun támogatás
A stressz egyik hatása az immunrendszer hatékonyságának csökkentése. A szervezet a stressz alatt termel egy hormont, amely kortizol néven ismert. A kortizol egyik legfontosabb hatása az immunrendszer gyengülése, ezért az emberek könnyebben megfáznak és hamarabb betegednek meg. Míg az első szakasz a stressz kérdésével foglalkozik, a 2. fázis az immunrendszer támogatásával járul hozzá, és segíti elő, hogy újra hatékonyan működjön a szervezet.
III.szakasz: Gyulladás csökkentés és autonóm idegrendszeri támogatás
Ha az immunválasz csökken a stressz és a toxicitási tényezők miatt, a gyulladásos reakció természetes testi válasz az idegen szennyeződésekre és más egyéb kérdésekre. Ugyancsak súlyosbítja a stresszt a kortizol . Tehát a stressz felszámolásának megkezdésével, majd az immunreakció javításával olyan helyre érkezünk, ahol a gyulladás a szervezetben és a testen belül könnyebben gyógyítható. A másik fontos cselekvési pont ebben a szakaszban az, az autonóm idegrendszer (ANS), amely szabályozza a belső szerveket. Az autonóm idegrendszer által szabályozott dolgok között szerepel a pulzusszám, az emésztés, a légzési arány, a pupilláris válasz és a vizelés. Ha a gyulladás már lefutott, az autonóm idegrendszer a szokásosnál terheltebb lesz .
IV.szakasz: Homeosztázis
A kezelés utolsó szakasza az a pont, amiről a technika a nevét kapta, a legerősebb hatású . Ez az, amikor minden korábbi szakasz összesített hatása összeáll és épül a belső stabilitás és egyensúly létrehozására, amely a lehető legjobb gyógyulási eredményt hozza. Miután felszabadította, felerősítette és megnyugtatta a testet, egy nagyobb nyugalomra jutott, olyan ponton, amelyen az összes testi rendszer hatékonysága, valamint a mentális és érzelmi reakciók válasza a leghatékonyabb. A test és az elme olyan állapotba kerül, ahol megnyugodhat, mert a negatív tényezők megtisztulnak.