Töltés...

Bántalmazás oldás

A bántalmazásnak rengeteg formája és arca van. Kaphatjuk a külvilágból és saját magunktól is. Mi van, ha van mód arra, hogy a bántalmazás többé ne tudjon megállítani, és azt az életed tudd élni, ami valóban lehetséges számodra?

Az Access Consciousness® Bántalmazás oldás egy erőteljes kézrátétes energetikai kezelés, mely futtatása lehetővé teszi számunkra és a testünk számára az elengedést és a változást, lehetségessé válik minden, amit eddig a bántalmazás miatt lezártunk magunkban és az életünkben egyaránt.
Felkészültél egy bántalmazások nélküli életre? Tedd meg az első lépést, és jelentkezz erre a csodálatos testkezelésre már ma.

Most van itt az ideje egy örömteli, könnyed életnek? Mi más is lehetséges a bántalmazáson túl?
Mivel ez egy nagyon erőteljes kezelés, előfeltétele egy hanganyag minimum 25-30 alkalommal történő meghallgatása. Ezt megteheted éjszaka alvás közben is a legalacsonyabb hangerőn hallgatva. Ezzel fel tudod készíteni a testedet és saját magadat a kezelés könnyed befogadására.
A felvételt a lenti linken keresztül tudod megvásárolni, amennyiben szeretnéd, keress bátran, szívesen segítek a beszerzésében!


Felvétel megvásárlása
keress telefonon
+36 30 858 8193
a helyszín
1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10
1223 Budapest, Rózsakert utca 21
akár Email-ben is...
Az űrlap igénybevételéhez az Adatkezelési és az Általános Szerződési Feltételeket el kell fogadni!

Elfogadod az Adatkezelési és az Általános Szerződési Feltételeket ?