Töltés...
Tényleg lehetséges fogaid és ínyed visszanövesztése?
Hogy többé ne roncsolódnak vagy lyukadnak ki fogaid?
Dr. Tom Kolso fogász létre hozta a Happy Mouth™ Generatív Energetikai Fogászatot több, mint 18 évvel eszelőtt, és mára nemzetközi, fenomenális módszerré vált, kezelő tréningekkel világszerte.
Ez egy fej pontokon végzendő kézrátétes kezelés módszer, ahol a kezelő gyengéden masszírozza a pontokat, ezzel aktiválva olyan rendszereket, melyek lehetővé teszik a test öngyógyítását – beleértve a fogakat, ínyt, csontokat, nyirokmirigy, nyálmirigy és további rendszereket. Emellett ránézünk energetikailag mi okozta a szájjal, fogakkal, ínnyel, stb-vel kapcsolatos problémákat.
Dr Tom „Fiatalító” rendszernek nevezi

Függetlenül attól, hogy ínysorvadás, ínygyulladás, tömés, letölt vagy törött fog, fogorvostól való félelem, csiszolás, gyökérkezelés, a Happy Mouth™-ban mindre ránézünk és még ennél is többre!

Néhány tipp, amit érdemes megfontolnod.

  • Kerüld a Glicerin tartalmú termékeket! Ne használj glicerint tartalmazó fogkrémeket vagy más fogászati terméket. A glicerin lényegében gyengíti a fogzománcot, így jó pár problémát elő tud idézni.Jó ötlet lehet elkerülni a glicerint tartalmazó tinktúrákat és étrend kiegészítőket is.

  • „Miswak” pálca
    A Miswak egy fogtisztító gally, amit az Arakfa (Salvadora persica) fából készítenek. Ez a fogkefe hagyományosabb és természetes alternatívája, hosszú és alaposan dokumentált történelemmel rendelkezik, nem mellesleg remek és elég híres gyógyászati előnyei miatt.
  • Fogkefe
    Érdemes a lehető legpuhább fogkefét használnod, amit csak találsz

  • Fogorvos
    Szánk egy intim terület. Keress olyan fogorvost, aki szimpatikus, akit kedvelsz.

JElentkezés kezelésre

„Tehát mi is a Happy Mouth™? Nos, hadd kérdezzelek meg, felmerült már benned valaha a vágy, hogy a fogászati kezelések egy részét magad csináld meg? Felmerült benned valaha a vágy, hogy kevesebbet kelljen fogorvoshoz járnod? Teremteni a szádat rombolás helyett?

A Happy Mouth™ generatív száj aktiválási pontokat kínál, mindösszesen 16-ot, továbbá rengeteg eszközt, kérdést és sok tisztítást, ezzel lehetővé téve számodra, hogy megváltoztasd azt, amit meg szeretnél változtatni a szádban, egy másfajta és könnyedebb módon, és lehetővé tegye számodra mindazt megváltoztatni, amit eddig nem sikerült. Megerősít a tudásodban.

Segít abban, hogy sokkal éberebb legyél a száddal kapcsolatban, és akként a tudatos generatív megtestesülésként létezz, ami valójában vagy. Tehát amit én kérdezek a Happy Mouth™-ban, ha ránézel a szádra és a testedre, mi az, amit meg szeretnél változtatni? Mit szeretnél választani? Mit szeretnél létrehozni? Mit szeretnél teremteni és generálni a testeddel és a száddal? Tudod, azt mondják, hogy a száj a testhez vezető út, és ez pedig azért van, mert, ahogy már tudományosan bizonyított, a betegségeink 80%-a legalább részben kezelhető a szájon keresztül. A Happy Mouth™ kiemelt fontosságú egy boldog test megteremtéséhez.
A Happy Mouth™ megteremti a boldog testet. Rengeteg dolog zajlik a testben, amit a legjobb a szájon keresztül kezelni. Ez pedig azért van, mert nagyon sok rejtett energia van beragadva szánkba, mégpedig azért, mert a szánk egy privát szféraként van kezelve. Nem szeretünk sok embert beengedni oda, épp ezért szánk forrás pontja lett nagyon sok testünkben nem megfelelően működő dolognak. Fogaink szó szerint hatással vannak testünk többi részére. Ha szánkat elhanyagoljuk, szó szerint ugyanazt tesszük testünkkel is. Tehát fontos a szánkat érintő ügyeket kitisztázni és átfordítani egy testünket és szánkat tápláló folyamattá. Tehát minden lehetséges. Minden megváltoztatható. A kérdés csupán az, választod-e? „ Dr. Tom Kolso
keress telefonon
+36 30 858 8193
a helyszín
1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10
1223 Budapest, Rózsakert utca 21
akár Email-ben is...
Az űrlap igénybevételéhez az Adatkezelési és az Általános Szerződési Feltételeket el kell fogadni!

Elfogadod az Adatkezelési és az Általános Szerződési Feltételeket ?
**Orvosi felelősség kizárása – Az információ ebben a hírlevélben, a weboldalon, a tanfolyamokon és a felvételeken, csak információforrásként szolgál, semmilyen diagnosztikai vagy kezelési célra nem használható fel vagy nem támasztható alá. Ez az információ nem páciensek oktatására szolgál, nem hoz létre orvos-páciens kapcsolatot és nem használható fel szakmai diagnózis és kezelés helyettesítéseként. Kérjük, konzultáljon fogorvosi rendelőjével, mielőtt bármilyen fogászati döntést meghoz vagy specifikus fogászati állapotával kapcsolatos útmutatásért. Happy Mouth™/Your Happy Mouth™/The Happy Mouth™ kifejezetten elhárítja a felelősséget és nem vállal felelősséget semmilyen kárért, veszteségért, sérülésért vagy felelősségért, bármiért, amit ezen az oldalon vagy a tanfolyamokon, felvételeken tárolt információkra való támaszkodás eredményeként szenvedett.
Your Happy Mouth™