Töltés...

Mi van, ha a Tested nagyobb hozzájárulás lehet az életedhez, mint azt valaha is gondoltad volna?

A Strukturális Megtestesülés Energetikai Szintézise (ESSE) egy egyedi testkezelés, mely az Access Consciousness® eszközeit és testkezeléseit kombinálja kézrátétes technikákkal és a test minden centiméterében jelenlevő kötőszövetet célozza.
Az ESSE úgy lett megalkotva, hogy a test struktúrájában és formájában változásokat hozzon létre, amely a mozgás, funkció és energetikai testekkel kapcsolatban könnyedséget jelent. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a kötőszövet reagál a kérdésekre. Az Access Consciousness® eszközei arra invitálnak, hogy kérdésben légy az életed minden területén, ugyanúgy, mint ahogyan a tested vonatkozásában is.
Az ESSE testkezelés a dinamikusan változó fascia változását facilitálja sejtszinttől a nagyobb szervrendszerekig. Az ESSE-t akár mélyszöveti munkának, de energetikai munkának is felfoghatjuk, mely összekapcsolódik a test változását mikroszkopikustól makroszkopikus szintig megvalósító mozgásokkal.
Első alkalommal 1889-ben Dr. Andrew Still, az Oszteopátia Medicina alapítója írta le: „a fascia beburkol, áthatol, megosztja és tovább osztja az állati test minden egyes részét; körülvesz és áthatol minden izmon és ennek minden rostján – minden artériát és minden rostot.”
A fascia egy mindenütt jelen lévő, aktív, komplex intra és extra sejtszintű kötőszövet, amely kollagén és elasztin rostokat tartalmaz, amelyet valamilyen gélszerű anyag von be. Bámulatos és ámulatba ejtő csodaszövet, amely dinamikusan körbeveszi, befedi, támogatja, védelmezi, összekapcsolja, függeszti és megosztja a zsigeri, csont- és izomrendszert, egészen a legapróbb izomrostig sejtszinten.
Hihetetlenül erős, ugyanakkor rugalmas szövet, amely erősebb az inaknál, húzóereje 2000 font körüli. A traumák, a lestrapálás, öregedés, az ítélkezések és fix nézőpontok hatására a fascia megvastagszik, letapad és megkötöttségeket hoz létre, melyeknek messze menő hatásai lehetnek a teljes testre vonatkozóan.

keress telefonon
+36 30 858 8193
a helyszín
1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10
1223 Budapest, Rózsakert utca 21
akár Email-ben is...
Az űrlap igénybevételéhez az Adatkezelési és az Általános Szerződési Feltételeket el kell fogadni!

Elfogadod az Adatkezelési és az Általános Szerződési Feltételeket ?